Hlavní obsah

Rapper Eminem si zahraje hlavní roli v hororu

– Los Angeles

Rapper Eminem je pro většinu fanoušků spojen hlavně s hudbou. V roce 2002 si zahrál ve filmu 8 míle, kde představil sám sebe. Nyní se chystá opět na natáčení, tentokrát ale jeho role bude monstrum v hororovém snímku Shady Talez. Film by měl být třídílný a Eminem bude v každém dílu představovat pokaždé jinou osobu.

Článek

„Pracoval jsem s ním už mockrát. A to, co si lidé asi neuvědomují, je, že je výtečným hercem,“ tvrdí režisér Joseph Hahn, jenž točil s Eminemem klipy k písním We Made You či Without Me. „Zůstává ve své roli na natáčení po celou dobu. Je to metodický herec, jako Daniel Day Lewis,“ dodal Hahn.

Producenti nechtějí k projektu zatím příliš mnoho odhalovat, děj se má prý týkat multietnické rodiny, jejíchž pět dětí se snaží zachránit vlastní domov a jeho okolí před plány stavebních developerů. Režie se ujme Robert Townsend, který tvoří také scénář s kolegy Dallasem Jacksonem a Marlonem Chapmanem.

Reklama

Související témata:

Související články

Český nízkorozpočtový horor zabodoval v USA

Český film slaví sice malé, ale pozoruhodné vítězství v Americe. Krátký filmeček Seance studenta zlínské univerzity Tomáše Bati Robina Kašpaříka se totiž líbí...

Výběr článků

Načítám