Hlavní obsah

Metro zastavilo jen pár centimetrů od opilé ženy v kolejišti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boston

Bezpečnostní kamera na nástupišti v Bostonu zachytila o víkendu vrávorající ženu, která spadla do kolejiště jen krátce před tím, než se z hloubky tunelu ozval zvuk přijíždějící soupravy. Cestující, kteří pád zahlédli, začali mávat na přijíždějící soupravu, která se nezadržitelně blížila k ženě. Ta kvůli silné opilosti nebyla ani schopná koordinovat své pohyby.

Článek

Vše se odehrálo kolem desáté hodiny v noci, kdy krajně podroušená sedmadvacetiletá žena po nebezpečně vypadajícím pádu skončila mezi kolejemi. Jen díky mávání cestujících a pozornosti strojvůdkyně neskončila pod soupravou.

"Je zázrak, že se nezranila a že se nedotkla vodičů tak, že by ji spálil proud," uvedl mluvčí metra. Strojvůdkyně byla z celého incidentu poněkud otřesená, ale podle vyjádření jejího nadřízeného se z počátečního šoku vzpamatovala a je v pořádku.

Ovšem na internetu se okamžitě objevily hlasy, že šlo určitě určitě jen o marketingový tah podniku spravujícího veřejnou dopravu, která spolyká značný rozpočet. Proto prý potřebuje pozitivní publicitu, aby si rozpočet před veřejností obhájila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám