Hlavní obsah

Dáša Bláhová šokuje, sama si ostříhala vlasy na ježka

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kdysi dlouhovlasá herečka Dáša Bláhová (60) má vlasy dlouhé ani ne centimetr. Na závěrečné párty seriálu Velmi křehké vztahy se to hemžilo spekulacemi, že bojuje s rakovinou. Bláhová to popřela. Vlasy si ostříhala sama doma.

Článek

"Nic v tom nehledejte, prostě každá změna dobrá," řekla Novinkám Bláhová. "Žádnej kadeřník, ošmikala jsem se sama doma," prozradila. Důvodem byl i konec seriálu Velmi křehké vztahy, kde hrála výraznou roli Elišky Tůmové, matky dvou dcer. Smlouva jí změny nedovolovala.

"Teď už nebyl problém to udělat. Je to příjemný, lidi mě nepoznávají," vysvětlila Bláhová. Žádná velká životní změna prý za tím nestojí. "Měla jsem v životě už hodně životních změn, už nevím, co by se muselo stát. Každá změna ale dobrá," vysvětluje Bláhová. "Dohola? To se ještě klidně může stát," dodala překvapivě.

Seriál Velmi křehlé vztahy po pěti letech končí. Scénáristky Lucie a Kateřina Bártovy už další pokračování neplánují. Bláhové bude seriál chybět. "Měla jsem ráda celý štáb, byli jsme tam taková rodinka. Bavilo mě to," řekla herečka.  

Bláhová se dál věnuje svému Intimnímu divadlu. V lednu půjde také do kin film Nebe, Peklo, Zem, ve kterém hraje. "Mám spoustu aktivit. Kdyby nebylo herectví, v pohodě budu dělat něco jiného."

Reklama

Výběr článků

Načítám