Hlavní obsah

Heidi Janků jako domina: v kůži a s bičíkem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Heidi Janků (47) si skoro v padesáti letech zkusila roli modelky. A hostům módní show vyrazila dech. Na mole se objevila v sexy koženém oblečku a s bičíkem v ruce.

Článek

Heidi byla hvězdou módní přehlídky návrhářky Růženy Šimkové. „Je pravda, že můj kostým "dominy" mnohé překvapil. Byla to opravdová extravagance," řekla po přehlídce zpěvačka, která model sama obohatila. Doma si k němu vyrobila bičík.

Přestože Heidi Janků táhne na padesátku, pyšní se neuvěřitelnou postavou, kterou by jí mohly závidět náctileté modelky. Žádné známky celulitidy. 

„Začala jsem cvičit, chodím s kamarádkou dvakrát týdně do posilovny a občas se namažu krémem. Ale stejně si myslím, že mám prostě štěstí," říká o svém těle Heidi. „Nikdy jsem s postavou problém neměla, naopak mohu jíst, co chci, a nikdy nepřiberu," dodává.

Heidi má kostýmy návrhářky Šimkové v oblibě. V kůži se cítí nejlépe. A nejen ona. Za téměř pět let působení na českém trhu si modely návrhářky získaly Kateřinu Brožovou, Jiřího Krampola, Dalibora Jandu nebo Luďka Sobotu a jeho ženu.

Reklama

Výběr článků

Načítám