Hlavní obsah

Topmodelka Peštová: Pro Čechy jsem moc drahá

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Světová topmodelka Daniela Peštová (38) teprve před osmi měsíci porodila třetího potomka, syna Paula Henryho a už zase fotí světové kampaně. V Čechách prakticky nepracuje. V exkluzivním rozhovoru pro Novinky řekla, že ji v Česku nedokáží zaplatit. Jedinou starostí je teď skloubit kalendář s prací jejího muže, zpěváka Pavla Habery (47).

Článek

Jak jste se dokázala pár měsíců po porodu dostat zpět do formy?

Sama tomu nerozumím. Předchozí dvě těhotenství jsem si vysloveně odmakala v tělocvičně, teď na to ještě čas nebyl. Myslím, že teď za postavu vděčím starostí o tři děti a spokojenosti. Jsem opravdu velmi šťastná. 

Jak zvládáte péči o tři děti. Pomáhá vám chůva?

Chůvu nemáme, máme babičky, ale ne v Praze. Zvládáme to s Paľem sami. Můj muž to zvládá na jedničku. 

Slyším dobře - můj muž? Znamená to, že jste se s Paľem Haberou vzali?

No comment.

Jak to zvládáte skloubit s prací?

Začala jsem již pracovat na plný úvazek. Nejnáročnější je teď skloubit můj a Paľův kalendář, abychom alespoň jeden byli doma. A zvládáme to, myslím, skvěle. On má teď malinko přednost kvůli SuperStar a dalším projektům. Má teď zelenou a já jsem na oranžové a čekám, až na mě zbude čas. A vůbec mi to není líto. Svoji práci miluju, ale malého si tak užívám, že se mi od něj moc nechce. 

V Čechách prakticky nepracujete. Můžou za to nízké honoráře?

Je to přesně tak. Práce u nás za honorář pro mě přijatelný není. Pracuji především venku. Minulý týden jsem se vrátila z New Yorku, příští týden jedu znovu. Jednu nabídku jsem ale nedávno v Čechách přijala. Začala jsem spolupracovat se známou módní značkou.

Takže vás přece jen v Čechách dokázali zaplatit?

Přesvěčil mě fakt, že jde o mladistvou a hravou módu, a já se za mladou a hravou považuju, tak jsem na to kývla. A s honorářem jsem velmi spokojená (smích).

Umíte si předtavit konec kariéry?

Zatím nevidím důvod, proč přestávat. Dokud budou kvalitní nabídky a bude mě to bavit, budu dělat práci modelky dál. Užívám si to, je to pro mě relax a oddych od povinností ženy v domácnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám