Hlavní obsah

Melu Gibsonovi se narodil osmý potomek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Mel Gibson (53) se poosmé stal otcem. Malá holčička je ale jeho prvním dítětem s ruskou modelkou a herečkou Oksanou Grigorevovou (39).

Článek

Gibson se s Oksanou společně na veřejnosti ukázal poprvé v dubnu. Bylo to jen pár týdnů poté, co jeho žena Robyn požádala po osmadvaceti letech manželství o rozvod.

Mel má s Robyn šest synů a jednu dceru. Oksana má už jedno dítě, syna Alexandra, s bývalým přítelem Timothy Daltonem.

Gibson přiznal, že se s manželkou rozešel už před třemi lety. Krátce poté, co byl zatčen za řízení v opilosti. Když ho tehdy zastavili policisté, pustil se do antisemitských nadávek. Pak se podle agentury Reuters omluvil a začal se léčit z alkoholismu.

Grigorevovou potkal v roce 2008. Bývalá modelka se teď živí jako zpěvačka a pianistka. Mel se s ní potkal skrze hudební značku Icon Records, kterou vlastní. Oksanino první album vyšlo na konci roku 2008.

Jejich holčička se narodila o pár týdnů dříve, ale jak ona, tak i matka jsou prý v pořádku.

Reklama

Související témata:

Související články

Milenka Mela Gibsona je těhotná

Mel Gibson (53) se připravuje na příchod svého osmého potomka, v očekávání je se svou současnou přítelkyní, zpěvačkou ruského původu, Oksanou Grigorievovou...

Výběr článků

Načítám