Hlavní obsah

Vašek Noid Bárta oslavil narozeniny bez přítelkyně. Rozchod?

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Vašek Noid Bárta oslavil své 29. narozeniny bez přítelkyně Aleny Jáklové (33). Že by se kdysi harmonický pár opravdu rozešel, jak poslední týdny informují bulvární média?

Článek

"Taky jsem se dočetl, že jsme se rozešli. Není to pravda, jsme úplně v pohodě," řekl Novinkám Noid. Narozeniny ale oslavil bez Alenky na křtu desky skupiny Five o´clock Tea, které byl kmotrem."Alenka má práci a ona hlavně tu pozornost médií fakt nemá ráda, tak ji netrápím. Jsme v klidu, žijeme spolu a plánujeme společnou budoucnost," říká exmanžel zpěvačky Lucie Bílé.

Na pódiu v klubu Futurum ale Noid překvapil velmi vřelým polibkem se zpěvačkou skupiny Petrou. "Skupinu Five o´clock tea mám moc rád. Přítel zpěvačky Petry Miloš Meier je můj nejlepší kamarád a bubeník mé kapely Red1One. Polibek byl jen přátelský, nic víc v tom nehledejte," dodal Noid. 

Vedle Noida se mezi návštěvníky křtu objevila zpěvačka Kateřina Mátlová nebo modelka Dominika Mesarošová, která opět dorazila se svým italským expřítelem Antoniem Tornagem. Fotit se s ním ale odmítala a jakmile zahlédla fotoaparát, ihned uskakovala. "My spolu už nejsme a co mezi námi nyní je, do toho nikomu nic není," vysvětlila nyní jen milenecký vztah Dominika.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám