Hlavní obsah

Miss Tereza Budková: riskuje ostudu na světové soutěži

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká vicemiss 2009 Tereza Budková již v sobotu dopoledne odlétá na prestižní světovou soutěž Miss Earth na Filipíny. Zatímco její kolegyně vozí na světové soutěže kufry i s padesátikilovou nadváhou, Budková si vystačí se standardní povolenou váhou do letadla. Může se tak stát, že bude za "chudou příbuznou".

Článek

"Vezu jenom dva kufry. Žádná nadváha myslím nebude. Na Filipínách je léto, takže mi  budou stačit plavky a letní hadříky. Na reprezentaci vezu oděv v národních barvách a jedny večerní šaty," řekla Novinkám Budková na poslední zkoušce šatů u návrhářky Jiřiny Tauchmannové..

Česká vicemiss stráví na exotických Filipínách skoro měsíc. Finále, kde bude o titul Miss Earth bojovat 88 krásek, se odehraje 22. listopadu. "Konkurence je veliká. Holky jsem okoukla na internetu. Moje favoritky jsou Američanka, Kubánka, dívka z Thajska a i Slovenka je krásná," prozrazuje. 

Budková má velké šance, protože Češky zatím na Miss Earth bodují. Všechny její předchůdkyně z České Miss se dostaly do Top 16. "Jen aby se organizátorům nezdálo, že už to stačilo," směje se Budková. 

S přítelem Michalem spolu chodí dva roky. Na odloučení jsou zvyklí. Takzvaná missí rozchodová nemoc je prý nečeká. "Už jsme byli hodněkrát delší dobu od sebe. Michal zůstane doma a soutěž bude pozorovat z křesla," říká Budková. Přítel prý ani po úspěchu Budkové v České Miss více nežárlí. "Je v pohodě. Naopak si myslím, že nás to ještě zcelilo dohromady. Je to ještě lepší," dodala Tereza.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám