Hlavní obsah

Salma Hayeková: Nemám sexy tělo, jen se umím dobře oblékat

Los Angeles

Herečka Salma Hayeková nemá ráda své tělo. A když dostala cenu Best Body (nejlepší tělo) od magazínu Fitness, připadalo jí to dokonce trapné. Ale pak si uvědomila, že to asi umí na lidi dobře hrát, takže mají pocit, že je sexy a krásná. Od té doby zmíněné ocenění bere jako velkou poctu vlastnímu hereckému talentu.

Foto: Reuters

Když dostala Salma Hayeková cenu Best Body od magazínu Fitness, připadalo jí to prý trapné.

Článek

„Získala jsem ocenění Best Body od magazínu Fitness a tak jsem se styděla jej přijmout. Ve skutečnosti nemám dobrou postavu, ale pokud si to všichni myslí, pak to asi znamená to, že jsem dobrá herečka. Hrála jsem už roli holky, která měla velmi krásné tělo. Když víte, jak se oblékat, existují triky, které můžete využít,“ přiznala třiačtyřicetiletá Salma.

Foto: Profimedia.cz

Salma Hayek na svou postavu pyšná není.

Ale herečkou nechtěla být vždy, v dětství toužila po roli akrobatky a chtěla také šířit světový mír.

„Když jsem vyrůstala, myslela jsem si na to, že budu hadí ženou nebo chodit po laně. Moc jsem chtěla dělat něco gymnastického. Měla jsem jinou fantazii. Slyšeli jste někdy o skupině Up With People? Není to přímo cirkusová skupina, ale přijeli do našeho města v Mexiku, když jsem byla dítě, měli motivační představení a zpívali písně o té síle, kterou můžeme měnit svět. Snila jsem o tom, že bych s nimi odešla, jen se toulala od města k městu a byla v jejich show a propagovala světový mír. To byla má tajná fantazie,“ přiznala Salma.

Reklama

Výběr článků

Načítám