Hlavní obsah

Karel Gott o nové Miss ČR Anetě Vignerové: Je pořádně smyslná

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Karel Gott (70) je nadšený z nové vítězky Miss ČR Anety Vignerové (21). Byla jeho favoritkou. "Je pořádně smyslná," řekl Novinkám zpěvák. Gott moderoval začátek finále a dalším nabídkám se nebrání.

Článek

"Myslím, že jsem byl dobrý," ohodnotil pro Novinky svůj moderátorský výstup s úsměvem Karel Gott. "Moderování mě baví, rád objevuju nepoznaný svět," prozradil Gott, který začátek finále uvedl společně s Lucií Bílou. "Dalším nabídkám se určitě nebráním," dodal zpěvák.

Bohužel s úspěchem se nesetkal výstup moderátorů večera Miroslava Etzlera a Miroslava Šimůnka. Eztler koktal a přeříkával se a Šimůnek už rozpačitý dojem nezachránil i přes svůj  profesionální výkon. "Byli jsme oba velmi nervozní. Také ale nejsem spokojený," řekl Novinkám smutně Šimůnek. 

Korunovační ples si nenechala ujít řada známých tváří, ale nejvíce si ho pravděpodobně užil Miloš Zapletal. Popíjel jednu skleničku za druhou a na parketu to rozjížděl po boku své partnerky Hanky Hotové. Zatímco Zapletal víc než dost popíjel, modelky Markéta Divišová a Tereza Zimová i přes zákaz kouření v sále vesele kouřily.

Z bývalých královen krásy si finále nenechaly ujít Lucie Váchová-Křížková, Lucie Hadašová, Lucie Králová nebo těhotná Michaela Salačová. Ta je na začátku šestého měsíce a přibrala již dvanáct kilo. "Já vím, že vypadám, jako bych šla rodit zítra. Ale dvojčata fakt nečekám. Mám jen obří bříško," dodala pro Novinky. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám