Hlavní obsah

Alice Bendová je podruhé těhotná, trápí ji těžké nevolnosti

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Alice Bendová (35) je těhotná. S manželem Václavem Bendou čeká druhého potomka. Alice je ve třetím měsíci těhotenství a zatím pohlaví potomka nezná.

Článek

"Bylo to plánované a stejně jako se synem Vašíčkem se to zase povedlo na první pokus," řekla Novinkám herečka Alice Bendová. "Vím přesně, kdy se nám to podařilo. Pamatuji si, že mě druhý den ráno pálila žáha po kávě, tak jsem si říkala a je to tady. Byli jsme s manželem i mojí maminkou na dovče, a protože mě mamka zná, poznala to na mě taky hned," prozradila Bendová, která je ve třetím měsíci těhotenství. 

"Bohužel to nesnáším úplně dobře, trápí mě nevolnosti, a to především večer, kdy je tělo unavené.  Hodně mě bolí hlava a je mi na zvracení, v horším případě to dokonám," řekla herečka.

Pohlaví miminka s manželem zatím neznají. "Je nám jedno, co to bude. Do party Vašíkovi by byl dobrej kluk, páreček by byl ale taky fajn. Hlavní je, aby bylo mimčo zdravý," dodala sexy herečka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám