Hlavní obsah

Michelle Obamová předvedla hula hop s obručemi

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Manželka amerického prezidenta Michelle Obamová se nezdá. Na veletrhu zaměřeném na zdraví dětí předvedla, jak umí cvičit hula hop s obručemi. V rámci akce, která upozorňovala na stále rostoucí počet obézních dětí, si také zaběhala a zaskákala přes švihadlo. Ukázala tak, že nemá ke sportu vůbec daleko, stejně tak, jako i její manžel.

Článek

Američané musí dělat něco pro své postavy a začít by se mělo zejména u dětí, to byla hlavní zpráva, kterou chtěla rozšířit první dáma Spojených Států na akci Healthy Kids Fair.

Nikdo nepochybuje o tom, že šlo především o politickou show. Kameramani si odpoledne nahráli záběry první dámy USA, jak sportuje a hraje si s malými dětmi, které byly posléze večer odvysílány snad ve všech televizích. Obamová ovšem aspoň předvedla, že je sportovně velmi nadaná.

Nejzábavnějším momentem bylo, když si první dáma zkoušela kroucení se s obručemi zvané hula hop. Všechny překvapila svým talentem, když se jí povedlo úspěšně zakroužit hned 142krát.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám