Hlavní obsah

Dominika Kadlčková ze seriálu Ulice poprvé ukázala prsa

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Dominika Kadlčková nafotila pořádně sexy fotky. I když před časem tvrdila, že nahá se nafotit nikdy nenechá, vnady přeci jen ukázala. A plánuje fotit i pro pánský časopis.

Článek

"Chtěla jsem mít sexy snímky. Tyto fotky nebyly pro komerční účely, jsou jen pro moji radost. A je to v rámci odhalování maximum, do čeho jsem ochotna jít. Víc nahou mě rozhodně nikdo neuvidí," řekla Novinkám modelka Dominika Kadlčková, která hrála například v seriálu Ulice.

"Je mi teprve dvacet let. To je opravdu dost málo, abych se svlékala. Já s kariérou začínám a podle mě s nahejma fotkama se spíš končí," prozradila se smíchem. Pro pánský časopis by ale problém fotit neměla. "Záleželo by na tom, s kým bych fotila. Nemám problém fotit sexy fotky, ale muselo by to být decentní. Určitě bych neukázala víc než na těchto fotografiích," prozradila Dominika.

Kadlčková herectví odsunula na druhou kolej, cítí se být především modelkou. Velmi úspěšná byla například v Japonsku a Číně. "Teď pracuju hodně v Čechách. Čeká mě spousta přehlídek, budu fotit katalog šperků pro jedno zlatnictví a také se připravuje jedna kampaň, budu tváří luxusního salónu krásy. Práce mě čeká také v Záhřebu," dodala Kadlčková.

Reklama

Výběr článků

Načítám