Hlavní obsah

Silikonová Miss Pavelková v Karibiku: uletělo jí letadlo a ztratila kufr

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha/Dominikánská republika

Finalistka Miss ČR 2008 Romana Pavelková (24) zažila dramatickou cestu na dovolenou v Dominikánské republice. V Mnichově jí uletělo letadlo a také se jí ztratil kufr.

Článek

"Málem jsem na dovču vůbec nedorazila, protože při nakupování slunečních brýlí na letišti v Mnichově mi uletělo letadlo. Ukázala se pravá blondýna," prozradila se smíchem Novinkám finalistka Miss ČR 2008 Pavelková. Na další letadlo pak čekala dvanáct hodin. 

Po příletu do Dominikánské republiky zjistila, že jí nedorazil kufr. "Pomalu jsem si začala myslet, že to bude dovolená hrůzy a jen jsem čekala, co se mi stane dalšího," směje se. 

"Musela jsem si na trhu koupit pár základních věcí. Je štěstí, že zde člověk moc věcí nepotřebuje. Stačí jen plavky, brýle a ručník. Brýle už jsem měla z Mnichova, tak to bylo v pohodě," říká Pavelková.

Kufr jí doletěl za čtyři dny. "A v pěkně dezolátním stavu," říká smutně Romana. Další nepříjemnosti už jí prý nepotkaly. "Počasí je nádherné a vůbec nechci pomýšlet na návrat. Klidně bych zůstala celý měsíc," dodala modelka.

Reklama

Výběr článků

Načítám