Hlavní obsah

Petr Nárožný zakázal synovi herectví, vydělává milióny podnikáním

– Praha
Právo, Novinky, ČTK, Gabriela Wolfová

Herec Petr Nárožný kdysi zakázal synovi Petrovi herectví a ten se proto dal na podnikání. Rozjel úspěšnou jazykovou školu, produkční agenturu a prodává designové doplňky.

Článek

"O herectví jsem snil, ale táta se mi to snažil všemožně vymluvit. Obecně v hereckých rodinách rodiče nejsou pro to, aby potomci šli v jejich stopách," řekl Novinkám syn herce Petra Nárožného.

"Táta věděl, že když se člověk na tom našem malém rybníku neuplatní, pak dře bídu. Chtěl, abych měl vzdělání a pak se třeba věnoval herectví, ale stejně mě vedl k tomu, abych si vybral jiný obor," vysvětlil Petr Nárožný ml. 

Proto začal podnikat. Vede úspěšnou produkční agenturu, má jazykovou školu a podniká s designovými doplňky. "Určitě nepracuju méně jak deset hodin denně. A kvůli produkci a internetu jsou to i soboty a neděle, podnikání nezná víkendy," prozradil pro Novinky úspěšný podnikatel Petr Nárožný ml. 

S přítelem máme vkus

V jazykové škole učí nejen on, ale také  jeho sestra Kateřina. "Oba jsme angličtinu studovali v Americe. Já tam dělal střední školu a maturoval jsem tam. Sestra byla v Americe loni, po deseti letech skončila v bance a nevěděla co dál. Tak odjela studovat angličtinu na osm měsíců do New Yorku," vysvětluje Nárožný.

Podnikání s designovými doplňky nebyl Petrům nápad, celé to má na triku jeho dlouholetý životní partner Michal. "Víceméně to byl jeho nápad. A proč doplňky? Protože si myslíme, že máme vkus," směje se.

"Zatím nemáme kamenný obchod, i když i o tom přemýšlíme. Rozjeli jsme internetový obchod M Home a zatím se nám daří skvěle. Je o to velký zájem, tak uvidíme, kam to dál ještě posunout," dodal syn populárního herce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám