Hlavní obsah

Finalistka Miss ČR Venclová promluvila o vztahu s fotografem Pýchou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Finalistka Miss ČR 2009 Petra Venclová (21) se pečlivě připravuje na finále Miss České republiky a věří, že jí vztah s vyloučeným porotcem, fotografem Ondřejem Pýchou, cestu za vítězstvím nezkazí.

Článek

Petra Venclová se dala s Ondřejem Pýchou dohromady během Školy Miss v Dubaji. Poté, co se jejich vztah provalil, tým Miss ČR se s členem poroty Pýchou rozloučil. „Samozřejmě jsme oba tušili, že se to provalí. Respektive jsme plánovali to říct sami, ale ne po pár dnech vztahu. Rozhodně toho ale nelituju, udělala bych to stejně,“ řekla Novinkám finalistka Venclová.

S Ondřejem Pýchou spolu chodí čtvrt roku. „Určitě mě dostal nejvíc díky smyslu pro humor, který máme stejný. Uměl mě rozesmát,“ prozrazuje. Společnou domácnost zatím nesdílí. „Bydlím sama. Buď jsme u mě, nebo u něj,“ vysvětluje. Pýcha se pravděpodobně finále Miss ČR nezúčastní. „Určitě mi bude fandit, ale nejspíš bude finále sledovat v televizi. Nemyslím, že by bylo dobré, aby tam byl,“ říká Venclová.

Půvabná Petra si už prošla skandálem nejen kvůli odhalení vztahu s Pýchou. Média získala její odhalené fotografie, které poskytl její zhrzený bývalý přítel Martin, se kterým žila čtyři roky. „Byla jsem zklamaná, po čtyřletém vztahu vás taková reakce minimálně překvapí. Nejsme v kontaktu, vše řeším přes právníky a sama se od toho distancuju. Tuším, že žaloba je již podaná,“ dodala Venclová.

O tom, která z dvanácti krásek se stane Miss ČR 2009, se rozhodne 24. října. Přímý přenos odvysílá Česká televize.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám