Hlavní obsah

Pavel Novotný vyučuje drasticky balení opačného pohlaví

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Protekční synek Pavel Novotný okupuje stránky bulvárních deníků už řadu let, teprve nyní však našel něco, v čem se zcela realizoval. Na internetové televizi Stream totiž vyučuje balení dívek v pořadu Univerzita balení, který slaví mezi internetovými uživateli obrovský úspěch. Drsný černý humor se Novotnému podařil, někteří ale tvrdí, že se dostal za hranici vkusnosti.

Článek

Stream konečně udeřil do černého, syn známého baviče a moderátora Petra Novotného dokáže nalákat na své pořady davy lidí a tentokrát to potvrdil více než perfektně. Jeho Univerzitu balení sleduje totiž okolo 150 tisíc lidí, kteří se podle reakcí u pořadu velmi dobře baví. Někteří sice podotýkají, že je trapný, ale podle čísel návštěvnosti si pak stejně pustí i další díl.

O pořádný rozruch se Novotný postaral také na síti Facebook, když se zúčastnil soutěže Staropramenu, která funguje na bázi zábavy zvané geocaching. Lidé však hledají pivní "kešky", za které dostanou posléze soudek. Novotný jednu z nich našel jako první v Praze a když těsně po něm na místo přiběhl jiný chlapík a myslel si, že mu bude Novotný výhru jménem pivovaru předávat, tak se na něj Novotný jen povýšeně usmál a požádal ho, ať ho vyfotí.

Aktivit má kontroverzní mladík velké množství, vyjma zmiňované Univerzity balení hraje v divadle u Františka Ringo Čecha, a podílí se na přípravách nového pokerového pořadu, který se dostane na televizní obrazovky v listopadu. Nepopírá, že nadále pomáhá svému otci v jeho reklamní agentuře, píše pro bulvární magazín a ekonomická krize se mu tak z dálky vyhýbá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám