Hlavní obsah

Bartošová se po operaci vrátila do divadla, v sobotu poprvé zkoušela

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Iveta Bartošová (43) se vrátila do pracovního procesu. V sobotu poprvé absolvovala zkoušku připravovaného muzikálu Děti ráje. Zatím nemůže naplno zkoušet, proto alespoň bedlivě sleduje kolegy a doma šprtá texty.

Článek

„Mám být podle lékařů ještě v klidu. Příští týden ale už budu naplno zkoušet,“ řekla Novinkám Bartošová, která prodělala zánět dutiny břišní a minulý týden ji lékaři odstranili laparoskopicky cystu z pravé části podbříška.

„Jsem v pořádku, cítím se dobře,“ řekla zpěvačka. Na zkoušku podle plánu dorazila krátce po jedné hodině odpolední v dobré náladě.

Premiéra muzikálu Děti ráje je naplánována na  14. listopad. Bartošová má tak měsíc, aby vše nazkoušela. S Ivetou režisér Petr Novotný i producenti počítají. „Bez ní by to nešlo. Je jí to psaný na tělo,“ řekl Novinkám autor scénáře Sagvan Tofi. Iveta se teď pilně učí, aby dohnala ostatní herce a zpěváky. „Mám z té role obrovskou radost. Zatím se jenom dívám, ale příští týden do toho naplno skočím. Drtím se texty a věřím, že vše zvládnu,“ řekla zpěvačka.

Řada lidí nad Ivetou už zlomila hůl. Po skandálu v muzikálu Mona Lisa, ze kterého Iveta krátce před premiérou odstoupila, málokdo věřil, že Děti ráje zvládne. „Všem, kdo mi to nepřejí vzkažte, že jim tu radost neudělám. Premiéra s Bartošovou bude,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám