Hlavní obsah

Nesvadbová přišla o hlas, Pavlína Wolfová vyvrátila spekulace o rozvodu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Slavné maminky se objevily v roli modelek. A předváděly i se svými ratolestmi. Lucii Bílé se na módní molo nechtělo a tak jejího syna Filipa vyvedla Leona Machálková. Moderátorka večera Bára Nesvadbová kvůli viróze přišla o hlas. Závěr večera tak za ni vzala Pavlína Wolfová, která vyvrátila spekulace médií o rozvodu s Janem Bubeníkem.

Článek

Bára Nesvadbová měla být průvodkyní celé přehlídky. Kvůli viróze ale přišla o hlas a jen silou vůle zvládla odmoderovat zahájení. Byla pod prášky a pila jeden horký čaj za druhým. Během večera se skvěle zhostila i role modelky. Předváděla se svojí dcerou Bibianou. "U předvádění jsem nemusela mluvit, to bylo v pohodě," řekla tichým hlasem Novinkám Bára.

Závěr večera ale už nezvládla a zakončení i losování tompoly za ni proto vzala Pavlína Wolfová - Bubeníková, která měla se svými dětmi Matyldou a Matoušem na přehlídce původně jen předvádět.  Bývalá moderátorka TV Nova zaplnila nedávno stránky bulváru, který informoval, že se rozvádí s manželem Janem Bubeníkem. "Není to pravda," řekla Novinkám.

Její manžel byl na přehlídce přítomen. "Jsem po operaci menisku, berle nemám, protože na mě stejně žádný nejsou. Jsem týden po operaci," prozradil Novinkám dva metry vysoký Bubeník.

Roli modelek si užily i maminky dvojčat Hanka Kynychová nebo Štěpánka Duchková. "Dřív jsem kluky od sebe poznala líp, teď je to čím dál těžší. Adámek má pořád o kilo méně než Honzík, ale je zase větší raubíř," řekla Novinkám. 

Leona Machálková předváděla první model se synem Arturem, jako druhého provedla syna Lucie Bílé Filipa, se svojí dcerou Sofií se ukázala herečka Ivana Jirešová, se svými dětmi předváděly také Lucie Zedníčková, těhotná Karla Mráčková nebo Ester Janečková.

Reklama

Výběr článků

Načítám