Hlavní obsah

Rodiče čekající 19. dítě se dočkali prvního vnoučete

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tonitown

Mackynzie Renée Duggarová se dočká neuvěřitelného rodinného zájmu. Nejen, že je v obrovské americké rodině prvním vnoučetem, ale má neuvěřitelných 17 tetiček a strýčků a jednoho navíc na cestě. Prarodiče Jim Bob (44) a Michelle Duggarová (43) totiž očekávají svého devatenáctého potomka. Jména všech jejich dětí začínají od písmene "J".

Článek

Malá Mackynzie se narodila doma za přítomnosti porodní asistentky. Rodinný přítel uvedl, že se aktivně účastnil porodu i samotný otec.

Čerstvý otec byl prvním, kdo věděl, že je jeho žena těhotná. Dokonce to věděl i dříve než jeho manželka, jelikož byla prý moc nervózní, aby se na svůj těhotenský test podívala sama. Ještě nenarozenému dítěti prý předčítal knížky a zpíval, aby se cítilo lépe.

Ačkoli je Mackynzie Joshovým prvním dítětem, tak už něco o vychovávání dětí ví. Je totiž nejstarším z 18, brzy již 19 dětí Jima Boba a Michelle Duggarové z Tonitownu ve státu Arkansas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám