Hlavní obsah

Kotvald s Hložkem zazpívali po letech exkluzivně Holky z naší školky

– Praha • Aktualizováno
Novinky, Jakub Kynčl

Hvězdy osmdesátých let Petr Kotvald a Stanislav Hložek se vrací na scénu. Kotvald s Hložkem v úterý odpovídali na všemožné otázky čtenářů Novinek a nikterak se neostýchali. Na závěr zazpívali jeden z jejich starých hitů. Navzájem si opláceli různé schválnosti v odpovědích a dali jasně najevo, že se chtějí v příštím roce vrátit na pódia se vší slávou.

Článek

Obrovské množství otázek směřovalo zejména na návrat populární dvojice osmdesátých let na koncertní pódia. Zatím je jasné pouze to, že říjnové vystoupení v mosteckém klubu Neprakta je pro letošní rok tím jediným. Je však pravděpodobně, že v příštím roce přijde série koncertů po celé republice. Na nové hity se však zatím těšit nemůžeme, vycházet budou jen z těch starých.

Petr Kotvald je teď vytížený na maximum: "Album mám roztočené, ale práce jsme zatím kvůli Duetům pozastavili, což je nový pořad ČT. Od 30. října v něm vystupuju a zpívám společně s Miss ČR Zuzanou Jandovou. Vyměnil jsem Standu za Zuzku," smál se Kotvald na chatu.

Otázky směřovaly i k tématu, zda Kotvald již někdy využil služeb plastického chirurga. Ten se přímé odpovědi sice vyhnul, ale Stanislav Hložek neváhal a odpověděl za něj: "Přesné číslo jeho operací neznám, ale prý chce dohnat Michaela Jacksona," kontroval Hložek směrem ke Kotvaldovi.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Stanislav Hložek a Petr Kotvald na on-line chatu

Velké množství otázek se také týkalo image jednotlivých hudebníků. Že by však používali speciální přípravky a pomůcky, popírají. Hložek vtipkoval, že používá březovo-šípkový šampón a Kotvald při otázce, zda používá kulmu na vlasy, odpověděl: "A co je to ta kulma?" a mimo chat se smíchem dodal: "To bych udělal jednou a byl bych bez vlasů."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám