Hlavní obsah

Řidič zpěváka Robbieho Williamse přejel fotografa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Britský popový zpěvák a skladatel Robbie Williams zažil krátce po svém comebacku nehodu v roli spolujezdce. Jeho řidič v neděli večer před nahrávacím studiem přejel osmnáctiletého fotografa. Mladík utrpěl naštěstí pouze lehká zranění. Williams byl prý podle svědků po nehodě v šoku, vystoupil z vozu, klepal se a měl slzy v očích.

Článek

Nepříjemná událost se odehrála nedlouho po jeho veřejném vystoupení, které bylo první po tříleté přestávce. Popová hvězda fanouškům představila svůj nový singl Bodies. "Je úžasné být opět zpátky," volal na své posluchače viditelně dojatý zpěvák. Na pódiu vystoupil v černém obleku, červených botách a s účesem ve stylu osmdesátých let.

Na televizních obrazovkách se Williams objevil v roli poradce pro pěvecký dorost v televizní show X Factor. Pětatřicetiletý muzikant, který je ve sporu s bulvárním tiskem, zde poradil mladým zpěvákům: "Nečtěte žádné noviny, stůjte rovně a dívejte se do kamery."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám