Hlavní obsah

Ochotská, Langmannová a Doleželová se ztrácí před očima. Proč jsou tak vyhublé?

– Gabriela Wolfová
Novinky, Gabriela Wolfová

Michaela Ochotská (24), Renata Langmannová (23) a Jana Doleželová (27) rapidně zhubly. České krásky jsou kost a kůže a s přehledem by mohly dělat reklamu na hlad. Čím to je?

Článek

"Lidé mi říkají, že jsem hodně zhubla. Sama nevím, čím to je. Cílené to není," řekla Novinkám Ochotská. "Sexem? No nevím. Bez muže jsem ale nikdy nebyla, nedokážu být bez chlapa, vždycky někoho mám," prozradila Novinkám. Hokejista Martin Ručínský to ale už není. "Jsme kamarádi, občas zajdeme na kafe,"dodala populární moderátorka.

Česká Miss 2005 Renata Langmannová se minulý týden vrátila z měsíčního pracovního pobytu v Itálii kost a kůže „Určitě má o pár kilo míň, to ale nebude na dlouho. Brzy si jí vykrmím," prozradil přítel Renaty, finanční poradce Ondřej Novotný, který v domácnosti plní úlohu kuchaře. "Ondra vaří neuvěřitelně. Já jsem proti němu žabař," prozradila Langmannová na slavnostním otevření hotelu Jury´s Inn.

Také Miss ČR 2004 Jana Doleželová je kost a kůže. Nejvíce zhubla během taneční soutěže StarDance a  shozená kila nahoru nedostala. "Hodně se svým tanečním partnerem vystupujeme na akcích," řekla Doleželová. Také Vlaďka Erbová je velmi štíhlá. Nervy z neustálého propírání jejího románku s fotbalistou Tomášem Řepkou udělaly své a Vlaďka váží pouhých 46 kilo. "Nikdy jsem nebyla hubená jako teď," přiznává.

Reklama

Výběr článků

Načítám