Hlavní obsah

Pártlová z X Factoru po plastice prsou nafotila dráždivé fotografie

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nejúšpěšnější žena X Factoru Martina Pártlová (30) nafotila poprvé po plastice prsou sexy fotografie. Víc už ale neukáže. Odmítla dokonce nabídku od pánského časopisu, aby se předvedla v rouše Evině.

Článek

"Nabídku od Playboye jsem dostala, ale nepřijala jsem ji. Jsem hlavně zpěvačka a nemyslím, že bych se měla ukazovat nahá," řekla Novinkám Pártlová, která se pyšní ukázkovou postavou a nově i silikonovými trojkami. "Mám prsa zvětšená asi jen o číslo. Je to jednoduché. Neměla jsem svoje prsa hezká a teď je mám," prozradila Pártlová.

"V únoru jsem si nechala operovat pytle pod očima - to byla nutnost a prsa byl rozmar," říká. "Na liposukci bych třeba nešla. Na postavě se dá makat cvičením a upravenou stravou. S prsama přirozeně neuděláte nic, na to potřebujete chirurga," vysvětluje.

Zpěvačka se sice nahá fotit nebude, přesto odvážné fotografie před pár dny nafotila. "Jsou sexy, erotické, ale vkusné. Nic tam není vidět, vše nechávám na mužské představivosti," prozradila Pártlová, nejúspěšnější žena pěvecké soutěže X Factor.

"Práce mám nad hlavu. Hraji v muzikálu Johanka z Arku, připravuji s producentem Tomášem Kymplem desku a zpívám na kšeftech. Našla jsem skvělý tým lidí spolupracovníků, například návrhářku Ivanku Mentlovou, která se mi stará o šatník. Jsem šťastná, že mě živí to, co mě nejvíc baví - tedy zpěv," dodala.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám