Hlavní obsah

Pomeje: Stav Ivety Bartošové je kritický, bojím se nejhoršího

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zdravotní stav Ivety Bartošové (43) se zhoršil. Lékaři upustili od původního plánu propustit zpěvačku v pondělí do domácího léčení. "Mám o Ivetu šílený strach a bojím se nejhoršího. Je to s ní špatný," řekl Novinkám manžel Bartošové, herec Jiří Pomeje.

Článek

"Myslel jsem, že budu mít Ivetu již dnes doma, ale bohužel v nemocnici bude bojovat dál. Má zánět v celém těle. Lékař mi to laicky vysvětlil v číslech. Normální hodnota je šest, když Ivetu přivezli byla na smrtelném čísle 250. V tuto chvíli je pořád na čísle 150 a nelepší se to.  Je to hrozný, jsem z toho na dně. Za vše může nedávno prodělaný potrat a totální vyčerpání organismu, " vysvětlil Novinkám Pomeje.

Iveta zítra podstoupí řadu dalších vyšetření. "Je dvacet hodin denně na kapačkách. Zítra mají přijet na kliniku GHC, kde je Iveta hospitalizována, největší odborníci. Když mi dnes Iveta brečela do telefonu, složil jsem se z toho. Mám na starost Artura, kterého se snažím od všeho chránit . I když jsem velkej dospělej chlap, začal jsem taky brečet," řekl Pomeje smutně.

Už zítra měla Iveta znovu začít zkoušet muzikál Děti ráje. Její zdravotní stav jí to ale neumožňuje. "Nejdřív za týden. Iveta mi řekla, že chce hrát premiéru za každou cenu, i kdyby to měla nazkoušet třeba za pouhý týden. Všichni si myslí, že se na to chce vykašlat a ona chce ukázat, že je bojovník a nevzdá to," dodal Pomeje. 

Bartošovou na klinice hospitalizovali se zánětem ledvin a celého močového systému s vysokými zánětlivými parametry. "Navíc jsme našli i rozsáhlou cystu v pravém podbřišku, která umocňovala bolesti,“ upřesnil přednosta interny MUDr. Petr Luzum.

Reklama

Výběr článků

Načítám