Hlavní obsah

Tonya Graves z Monkey Busines opustila manžela

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Tonya Graves se rozešla s hudebním publicistou Markem Gregorem, se kterým má dvě děti. O rozvod zatím ani jeden z nich podle informací Novinek nepožádal. Zatím žijí odděleně.

Článek

Tonya má s Markem dvě děti  - čtyřletého Sebastiana Ferdinanda a ročního Nkiho Gusta. "Rozešli se asi před půl rokem, Tonya je s dětmi sama. S Markem si už nerozuměli," řekl Novinkám zdroj. "Na osobní otázky vám odpovídat nebudu, nezlobte se," řekla Novinkám Tonya Graves.

"Marek nebyl pro rodinu, pořád někde pařil s přáteli, byl hrozně nespolehlivý. Stalo se, že měl hlídat děti a přišel třeba v šest ráno," prozradila blízká kamarádka zpěvačky. Pár se rozešel už několikrát. Nyní ale Tonye zřejmě definitivně došla definitivně trpělivost a plánuje rozvod. 

Zpěvačka pochází z New Jersey. Do Prahy přijela před několika lety jen na dovolenou, ale zalíbilo se jí tady a zůstala. Zpívala s kapelou  Liquid Harmony, nyní září se skupinou Monkey Business.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám