Hlavní obsah

Herci Miroslav Etzler a Miroslav Šimůnek budou moderovat finále Miss ČR

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Finále Miss ČR má nové moderátory. Po Janu Čenském přebírá štafetu moderátorská dvojice, herci Miroslav Etzler (44) a Miroslav Šimůnek (31). Neobvyklou dvojici vybral režisér Jiří Adamec.

Článek

"Nabídku moderovat Miss České republiky jsem dostal letos v létě ve francouzském Nice. Bylo snad 50 stupňů Celsia a já neměl pokrývku hlavy. Kývl jsem," zavtipkoval na tiskové konferenci v restauraci Kobe Miroslav Etzler, který nikdy předtím žádný galavečer nemoderoval. "Věřím, že s Mirkem nezklameme," dodal herec.

Mirek Šimůnek také doufá, že budou diváky bavit. "Věřím, že budeme mít hodně prostoru pro improvizaci. Samozřejmě se scénáře držet budeme, ale já jsem spíš taková neřízená střela. Rád jsem dominantní. Když se Mirek Etzler bude snažit, třeba ho pustím ke slovu," smál se Šimůnek. "Ne, vážně. Mirek byl osloven jako první, tak tuším, že to bude víc o něm. Snad mu to nebudu tolik kazit," dodal Šimůnek.

21. ročník tradiční soutěže krásy se letos po dlouhých letech nebude konat v Brně. Finále se uskuteční 24. října v pražském Clarion Congress hotelu. Přenášet ho bude v přímém přenosu Česká televize.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám