Hlavní obsah

Sámer Issa: s milenkou natočil pořádně žhavé video

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gabriela Wolfová

Zpěvák Sámer Issa se svojí expřítelkyní Pavlou Dubnou natočil pro novou píseň No more pořádně sexy videoklip. Některé scény by se měly vysílat až po desáté hodině večer.

Článek

"Jsem si jistý, že to je nejlepší videoklip, který jsem natočil," řekl Novinkám Sámer. S houslistkou Pavlou Dubnou natočil v Egyptě videoklip, který je plný žhavých scén. "S Pavlínkou to mezi námi pořád šíleně jiskří a myslím, že to je ve videoklipu vidět," prozrazuje Sámer.

Nahá těla, vášnivé polibky, mazlení. Toho je Sámerův klip plný. V době natáčení ještě byli s Pavlou Dubnou milenci, to je teď ale minulostí. "Pavlínka je zamilovaná do někoho jiného, má nového přítele," vysvětlil Sámer.

Na křtu videoklipu tak měl Sámer hned dvě expřítelkyně. S novým partnerem dorazila také dcera herečky Veroniky Freimannové Tereza Brabcová, která před časem se Sámerem také randila. "Novou lásku nemám, jen si tak lítám. Nedostatkem sexu ale opravdu netrpím, to mi věřte. Jsem mladej kluk a tak si užívám," dodal Issa. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám