Hlavní obsah

Madonna přemýšlí o další svatbě

– Los Angeles

Zpěvačka Madonna (51) se prořekla a vyzradila, že vážně přemýšlí vzít si svého přítele Jesuse Luze (23), brazilského manekýna.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Madonna prý uvažuje o svatbě se současným přítelem Jesusem.

Článek

"Může to vyjít a nemusí. Ale proč ne? Rozhodně si dovedu představit, že bych si ho vzala. Je to otevřené téma, které je na stole," přiznala Madonna. Byla sice už vdaná dvakrát, ale podle listu Metro prý chce další velkolepou svatbu.

"Ví, že by si to Jesus tak přál. Proto to tak chce i ona sama. Má na své svatby krásné vzpomínky. Rozhodně neplánuje jen se tak někam vypařit a mít tichý obřad. Chce něco velkého a neobvyklého," tvrdí Madonnina příbuzná.

Podle přátel začala Madonna a Jesus uvažovat o svatbě po smrti Michaela Jacksona. Prý k tomu ale také přispívá jejich "žhavý" milostný život. Madonna ale přiznává, že když si začala uvědomovat, že k Jesusovi něco cítí, dost ji to vyděsilo.

"Když si uvědomila, že se začíná zamilovávat, hodně si s tím dělala hlavu. Kamarádce prý řekla, že nechce, aby si rodina myslela, že má krizi středního věku. A totéž platí o přátelích. Nechtěla, aby si mysleli, že se zbláznila," tvrdí Madonnina kamarádka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám