Hlavní obsah

Filip Blažek se styděl kvůli roli svléknout

Praha

Filip Blažek (35) se jako představitel Adama ukázal zcela nahý hned v prvním díle nového televizního seriálu Přešlapy. Samotného ho to prý velmi zaskočilo.

Článek

"Podepsal jsem smlouvu na roli Adama a vůbec jsem netušil, že tam budu také běhat nahý po ulici," říká Korzu urostlý herec, který ve svých filmových začátcích okouzloval jako zlatovlasý princ.

"Natáčení té nahé scény bylo velmi náročné. Začalo to brzy ráno v Liliové ulici, to ještě šlo, protože byla liduprázdná. Ale pak se odpoledne točil protipohled a to už byla Liliovka plná lidí. Byly otevřeny restaurace, kuchařky a servírky z nich vybíhaly a smály se. Musel jsem mít ještě v půlkách svého odhaleného pozadí zapíchnutou rudou růži. Prostyděl jsem se až do sedmého kolena. Nejsem přece žádný modýlek a až takhle jsem se ještě nikdy ve filmu neodhalil," líčí Filip své zážitky.

"Jsou to příběhy třicátníků. Já jsem ten hrdina, který jen střídal holky a najednou ho zasáhne láska. Výbornou hereckou partnerkou je mi Zuzana Norisová. Je to ze života a doufám, že se v tom mnozí poznají," věří Blažek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám