Hlavní obsah

Simona Krainová poprvé promluvila o vztahu s hvězdou R'n'B Craigem Davidem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Topmodelka Simona Krainová (36) exkluzivně Novinkám potvrdila svůj románek se světovou hvězdou populární hudby Craigem Davidem (28). Přiznala, že ho navštívila v Londýně, kde Craig vlastní luxusní apartmá.

Článek

 „Byla jsem v Londýně a s Craigem jsme se viděli. Víc bych to nechtěla komentovat,“ řekla Novinkám Krainová. O jejím vztahu se zpěvákem Craigem Davidem se mluví už delší dobu, topmodelka se k němu až doposud nevyjadřovala. „Poznali jsme se v Praze na soutěži Elite model Look. Psali mi textovky a zval mě na večeře, ještě když jsem byla s Jirkou,“ dodala světová topmodelka.

Krainová se před měsícem definitivně rozešla s hokejistou Jiřím Hudlerem (25) poté, co vyšla najevo jeho aféra s prostitutkami luxusního pražského Night clubu. „Měli jsme krizi už delší dobu, ale Jirka mi pořád psal, že jsem láska jeho života. Než se aféra provalila, snažili jsme se náš vztah dát znovu do pořádku,“ řekla Novinkám topmodelka. „Dnes je to pro mě uzavřená životní kapitola,“ dodala Simona na arabském večeru v hotelu Jalta.

Společně s moderátorem Jiřím Chumem Arabský večer moderovala. Znalá arabských mravů si oblékla luxusní šaty s dlouhými rukávy a zahaleným dekoltem. Byla hvězdou večera. Arabští muži se se Simonou celý večer fotili. „Překvapilo mě, že si před focením ale vždycky sundali snubní prstýnky,“ všiml si jeden z hostů akce.

Na akci zpíval Ali Amiri. Původně mělo účinkovat nové quarteto 4 LaDies ve složení Šárka Vaňková, Míša Nosková, Leona Černá a Tereza Zelinková. Dívky mají mezi sebou ale problémy a mluví se i o možném skončení spolupráce. Nakonec tak vystoupila jen Míša Nosková, která byla v paruce a arabských šatech k nepoznání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám