Hlavní obsah

Vašek Noid Bárta: Lucka? To už je historie

Zpěvák, muzikant, herec a sportovec Vašek Noid Bárta se připravuje na svou novou roli, tentokrát ve filmu. Bude hrát spoluvězně proslulého Kájínka. K minulosti a vztahu s Lucií Bílou se však nechce vracet.

Článek

"Na Lucku Bílou se mě neptejte, je to historie a nechci a nebudu o tom mluvit. Jsem šťastně zamilovaný, a to je nejdůležitější," kategoricky Noid odpověděl na dotaz co Lucka. Nepřístupný výraz mu ale dlouho nevydržel.

"Nechme spát staré příhody, co bylo, bylo, žiju teď současností," doplnil už milejším tónem. Současnost pro něj znamená především jeho nová přítelkyně Alena Jáklová. Díky ní získal roli i v nově natáčeném filmu o odsouzeném vězni Kájínkovi.

"Tak úplně protekčně to zase nebylo. Kdybych se režisérovi nehodil, nebo kdyby usoudil, že jsem poleno, asi bych nehrál," vysvětlil Noid, který ve filmu hraje Kájinkova spoluvězně.

Několik dnů se točilo i ve věznici a Vašek si z tohoto prostředí odnesl smíšené pocity.

"Natáčení v autentickém prostředí bylo sice fajn, ale na druhou stranu jsem si řekl, že sem chci jedině jako návštěva, ne jako zdejší obyvatel. Už budu asi hodnej kluk," zafilozofoval Vašek.

Reklama

Výběr článků

Načítám