Hlavní obsah

Lucie Černíková se vrhla rovnýma nohama do nové sezóny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lucie Černíková (27) se v poslední době prosadila jako seriálová herečka, jinak ale zpívá v Semaforu nebo v Hudebním divadle Karlín. Teď se navíc vrhla na psaní vlastních písňových textů a ráda by vydala své první cédéčko.

Článek

Ještě ani neví, jaký bude mít titul. Ale teď píše písničky, které zhudebňují různí skladatelé, prozradila Korzu dlouhovlasá blondýnka.

"Podívám se vždycky do nebe a najednou na mě shůry padne nápad. Tak si sednu a píši. Samozřejmě že o lásce. A právě tyto písně od různých autorů naplní moje první cédéčko, které by mělo být hotové do konce roku," prozrazuje Černíková.

Tvrdí o sobě, že je pohodářka. Už dva roky má stejného přítele a skandály se jí zatím vyhýbají: "Babí léto si užívám plnými doušky. Když mám čas, objevuji krásy Česka, jezdím po místech, která jsem neznala. Poznávám hrady a zámky a divím se, jaké jsou krásné. Jezdím s rodinou a hlavně s přítelem. Po žádné exotice netoužím."

Kariéra ano, miminko zatím ne

Teď ale Lucie Černíková vpadla rovnýma nohama do divadelní i televizní sezóny. "Začínám zkoušet představení Kytice v Semaforu a budu zase jezdit po republice s představením Růže z Argentiny. A samozřejmě opět točit barmanku v Ordinaci v růžové zahradě," vypočítává své podzimní aktivity.

A co vdavky a miminko? "Zatím to vůbec nepřichází v úvahu, na to se ještě vůbec necítím," odpovídá Černíková rezolutně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám