Hlavní obsah

Herci Michal a Vladimír Dlouhý poprvé ukázali svě děti

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Jedni z nejuznávanějších herců u nás, bratři Michal (40) a Vladimír(51) Dlouhý poprvé přivedli do společnosti své děti. Důvodem byl křest jejich CD. Kvůli jeho propagaci si nechali nahlédnout do svého soukromí, které si jinak velmi chrání.

Článek

Na křest do divadla Kalich dorazili Michal a Vladimír Dlouhý nejen se svými manželkami, ale i dětmi. Michal s manželkou Zuzanou a devatenáctiměsíční dcerou Aničkou a Vladimír s manželkou, herečkou Petrou Jungmannovou a dvojčaty Janem a Jiřím, která za měsíc oslaví třetí narozeniny.

Herečtí bratři slavnostně pokřtili nové 2CD, které natočili podle předlohy hry Chvála bláznovství, ve které v divadle Kalich oba už čtyři roky excelují. Hrají mentálně retardované muže, kteří se pokoušejí o samostatný život mimo ústav duševně chorých.

Dcera Michala Dlouhého Anička se stala kmotrou. A křtilo se netradičně. Anička polévala nové CD mlékem z lahvičky a moc si to užívala. Když už se mělo končit, roztomile vykřikovala: "Ještě néééé. Já chci ještě." A vesele v činnosti pokračovala.

Reklama

Výběr článků

Načítám