Hlavní obsah

Ondřej Brzobohatý bude moderovat Slavíka, skupina Kabát odmítla vystoupit

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Syn herce Radoslava Brzobohatého Ondřej bude moderovat letošní slavnostní galavečer k udílení cen Českého Slavíka. Štafetu přebírá po duu Těžkej pokondr, kteří moderovali udílení cen populární hudby dvakrát. Chybět na pódiu bude skupina Kabát. S organizátory se nedokázala dohodnout na podmínkách.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Moderátor Ondřej Brzobohatý

Článek

"S Kabátama jsme se nedohodli. Problém byla aparatura. Poprvé budou všichni umělci vystupovat živě a Kabátům se nedalo vyhovět," řekl Novinkám režisér Michael Čech. Ten na režisérském křesílku nahradí Jiřího Adamce.

Adamec je v televizi Nova na černé listině, neboť veřejně promluvil o zákulisí televize a také odmítl režírovat ceny TýTý, protože televize požadovala živé výstupy. Podle Adamce pak přenos nemá technickou kvalitu. 

Madonna prý odmítla vystoupit

Ondřej Brzobohatý se na moderování těší, trémou prý trpí přirozenou. "Moderování je pro mě zábava, živí mě muzika. Nemělo by v mém podání jít o estrádu, dodržím morální mantinely. Humor mám samozřejmě rád, tak snad někoho i pobavím," řekl Brzobohatý. 

Z umělců se na pódiu vystřídají Xindl X, NightWork, Michal Hrůza s kapelou, Lucie Bílá, Ewa Farna nebo Aneta Langerová. "Madonna odmítla, prý už něco má," smál se organizátor Jaroslav Těšínský. Organizátoři jednají se slovenskou kapelou No Name. Naneštěstí na Slovensku se ve stejný den, tedy 28. listopadu, odehrává předávání cen Slovenského Slavíka. 

Od dnešního dne mohou fanoušci svým oblíbencům zasílat hlasy prostřednictvím sms nebo na internetové adrese slavikmattoni.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Související články

VIDEO: Slavíka získal opět Karel Gott

Sobotní slavnostní vyhlášení ankety o nejpopulárnější popové zpěváky a skupiny Český slavík nepřineslo překvapení. V kategorii zpěvák získal nejvíce hlasů...

Výběr článků

Načítám