Hlavní obsah

Catherine Zeta-Jonesová se stěhuje z Hollywoodu

– Los Angeles

Herečka Catherine Zeta-Jonesová opouští Hollywood. Neodchází však od filmu, ale stěhuje se s celou rodinou pryč z Los Angeles. Má už totiž plné zuby neustálého pronásledování bulvárem a všech dotěrných paparazzi. Na prvním místě chce chránit své děti a proto se spolu s manželem Michaelem Douglasem rozhodli vychovávat děti na Bermudách.

Foto: Profimedia.cz

Catherine Zeta-Jonesová spolu s manželem chtějí vychovávat děti ve větším klidu, proto se stěhují pryč z Los Angeles.

Článek

Věčný doprovod paparazzi začal vadit už i devítiletému Dylanovi a šestileté Carys, nejen jejich slavných rodičům. „Když žijete v Los Angeles, nemůžete se hnout nikam, aniž by vás kritizovali, že jste přibrali na váze nebo máte akné na tváři. To není život, po němž toužím.

Rozhodnutí, že budeme žít na úžasných Bermudách, bylo nejzdravější věcí, kterou jsme s Michaelem učinili. Teď, když mám děti, žiju konečně život, po němž toužím,“ přiznala Catherine, jíž bude tento týden ve čtvrtek čtyřicet let, zatímco její muž ve stejný den oslaví pětašedesátiny.

„Cítím se o mnoho mladší. Když je vám deset, věk dvacet či čtyřicet let vám připadá skutečně velmi starý. Když jsem se ale přiblížila ke třicítce, byl to obrovský životní milník,“ komentovala Velšská herečka blížící se jubileum.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám