Hlavní obsah

David Hasselhoff se za bílého dne tak opil, že ho musela odvézt záchranka

Los Angeles

David Hasselhoff zápasí s těžkým alkoholismem řadu let a v neděli 20. září prohrál jeden z dalších bojů s plnou lahví. Opil se tak, že ho dokonce musela odvézt záchranka do nemocnice. Zdravotníky o půl čtvrté odpoledne zavolala hercova sedmnáctiletá dcera.

Foto: Profimedia.cz

David Hasselhoff

Článek

„Hayley zavolala své matce Pamele, že je David extrémně opilý. A jedna z Pameliných kamarádek pak zavolala pohotovost, lékaři přijeli do jejich domu v Encinu a odvezli ho do nemocnice,“ tvrdí zdroj blízký rodině.

Mluvčí rychlé záchranné služby potvrdil, že hvězdu seriálů Pobřežní hlídka a Knight Rider odvezli do nemocnice. Odmítl ale prozradit, proč byli lékaři na pomoc přivoláni. Ještě v noci prý ale 57letý Hasselhoff nemocnici v tichosti opustil.

Hospitalizován po těžké otravě alkoholem musel být už několikrát, jednou i letos. V roce 2006 ho kvůli silné opilosti nepustili ani do letadla.

Reklama

Související články

Záchranáře Hasselhoffa nepustili na pláž

O pomíjivosti světské slávy se bolestně přesvědčil tvůrce a jeden z hlavních hrdinů legendárního seriálu Pobřežní hlídka David Hasselhoff. Zdrcený rozvodem...

Výběr článků

Načítám