Hlavní obsah

Vendula Svobodová se podruhé vdala

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha/Plzeň

Vendula Svobodová (37), vdova po hudebním skladateli Karlu Svobodovi, se tajně vdala. Svého přítele Patrika Auše (31) si vzala 17. září na zřícenině Buben nedaleko Plzně. Svatbu utajila i před vlastní maminkou.

Článek

Vendula tvrdí, že utajení považuje za jeden ze svých největších úspěchů. "To, že jsem to nikomu neřekla, je jedna z největších věcí, kterou jsem v životě dokázala," řekla Svobodová časopisu Story. O svatbě neřekla ani své mamince. A nejen to. Na svatbu ji ani nepozvala. "Ta mi dá co proto, pěkně si to slíznu," dodala. 

Svatba se konala jen v nejbližším okruhu přátel. Samozřejmě nechyběl Svobodové čtyřletý syn Jakub, kterého má se skladatelem Karlem Svobodou. Za svého tátu ale považuje Patrika Auše, vlastního otce si nepamatuje.

Patrik Vendulu požádal o ruku v červenci.  "S Patrikem jsme spolu dva roky, svatba byla logickým vyústěním. Jsem velmi šťastná," prozradila. Vendula měla na sobě bílé šaty s květinovými vzory, Patrik zvolil džíny, košili a tmavé sako.

Na svatební cestu novomanželé odjeli druhý den po obřadu do Vídně. Velký mejdan pro přátelé je ale teprve čeká. Na dvěstě hostů oslaví jejich velký den 29. září na botelu Admirál. Večírek je zároveň spojen s oslavou 9. narozenin nadačního fondu Kapka naděje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám