Hlavní obsah

Exmilenky si odpustily, Svobodová se vášnivě líbala s Machálkovou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vendula Svobodová (36) potvrdila rčení, že stará láska nerezaví. Na křtu CD muzikálu Dracula se líbala s exmilencem Danielem Hůlkou (41) i exmilenkou Leonou Machálkovou (42). Se zpěvačkou ji kdysi spojoval sex ve třech.

Článek

S Danielem Hůlkou měla Vendula pletky rok po smrti manžela, hudebního skladatele Karla Svobody. Ačkoli oba milenecký poměr popírali, paparazzi je načapali v hospůdce v Jevanech ve více než přátelském objetí. Zdokumentovány byly i polibky. Na křtu CD muzikálu Dracula bylo vidět, že to mezi exmilenci stále jiskří.

Ještě větším překvapením byl ale na akci přátelský polibek Venduly Svobodové se zpěvačkou Leonou Machálkovou. Poměr mezi nimi byl kdysi veřejným tajemstvím. Po smrti Karla Svobody Vendula sex ve třech přiznala. "Já jsem prostě plnila přání svého muže. Teď už vím, že jsem byla naivní, dělala jsem ale všechno pro to, aby byl manžel šťastný. Ano, s Leonou a mým mužem jsme si užívali sex ve třech," řekla tenkrát Vendula.

Kvůli otevřené zpovědi Svobodové ale vznikl boj s Machálkovou, která ji to nemohla dlouho odpustit. Válka blondýn byla na světě. Po dvou letech si ale Vendula s Leonou odpustily a důkazem byl  přátelský polibek.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám