Hlavní obsah

Sokyně Lucie Bílé Magda Malá kojila na veřejnosti

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Magda Malá (41), která léta žila ve stínu Lucie Bílé, kojila na veřejnosti. Na benefičním koncertě Srdeční záležitosti neváhala před lidmi nakojit svoji dceru Terezku.

Článek

"Terezka má hlad, tak se nedá nic dělat. Kojení je ale v této době tak přirozená věc, že na tom nevidím nic špatného," řekla Novinkám zpěvačka Magda Malá, která v muzikálech léta alternovala s Lucií Bílou. Bohužel příležitost hrát první housle nikdy nedostala.

Magda Malá beneficí pomáhá matkám v tísni. Když sama čekala první dceru Magdalenku, partner ji opustil a i po porodu od něj nedostala několik let ani korunu. "Hrozně mi tenkrát pomohla třeba Kačka Brožová, koupila mi například pračku, dávala mi peníze na jídlo. Byla jsem bez práce i bez peněz a doslova na dně," prozradila Novinkám Magda.

Právě Brožová byla hostem benefičního koncertu. Její dcera Kačenka si během večera vybrečela pejska. "Dal jsem dceři Magdy Malé malinkého králíčka a Kačenka strašně plakala, že ho chce taky... Tak jí paní Brožová slíbila čivavu,"  prozradil Novinkám Novotný.

Mezi účinkujícími se objevili Hana Zagorová, Marian Vojtko nebo Vladimír Hron. Michaela Nosková se v divadle Broadway objevila po dlouhé době a zřejmě také naposledy. Producent Oldřich Lichtenberg ji na hodinu vyrazil ze svých projektů poté, co se upsala konkurenčnímu muzikálu Děti ráje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám