Hlavní obsah

Finalistka Miss ČR se vdá přímo během vystoupení DJ Tiësta

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dokážete si představit šílenější a adrenalinovější svatbu než na ploše v zaplněné O2 areně přímo při vystoupení předního evropského DJe? Pokud je vaše odpověď záporná, pak byste si rozuměli s finalistkou soutěže krásy Miss ČR 2004 Bělou Šarayovou. Ta řekne své "ano" dlouholetému příteli Romanu Valentovi přímo během show oblíbeného holandského DJe.

Článek

Pátek 18. září 2009 si pro svoji svatbu vybrali Běla Šarayová (24), finalistka Miss České republiky 2004, a Roman Valenta (33). Místo však zvolili opravdu netypické. Oficiální obřad proběhne na ploše O2 areny a následná hostina v jednom z partyboxů proběhne za přítomnosti více než deseti tisíc návštěvníků, kteří show navštíví.

Netypické místo a show DJ Tiësta si snoubenci vybrali pro svůj velký den prý i proto, že mají oba rádi velkou společnost, vzrušení a adrenalin.

Finalistka Miss ČR 2004 Šarayová pocházející z Loučky u Lipníka se s Romanem seznámila na zahraniční dovolené a již několik let spolu žijí ve společné domácnosti. Spojuje je záliba ve sportech jako snowboarding, surfování, horolezectví nebo potápění, přičemž oba jsou navíc i vášniví motorkáři.

Svatební veselí bude provázet show holandského DJ Tiësta, vítěze několika kategorií International Dance Music Award, které se v březnu letošního roku vyhlašovaly na slavné Winter Music Conference v Miami. Tento DJ, který patří v našich luzích a hajích na taneční scéně mezi nejoblíbenější, bude vystupovat v ČR již poněkolikáté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám