Hlavní obsah

Přítelkyně Franty Janečka prozradila drsnou úchylku dcery

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Emilly Janečkové, dceři Františka Janečka (64) a Terezy Mátlové (32) je už rok a půl, ale stále "nutí" svojí maminku, aby ji kojila. A půvabná operní pěvkyně poslušně kojí. "Nejraději by byla u prsu non-stop," říká Mátlová.

Článek

"Je na maminku hrozně fixovaná. Pořád kojím a kojím. Prsa, to je její. I když jí jen držím v náručí, tak musí na ňadro alespoň sahat. Je to taková naše malá úchylačka," prozradila se smíchem. S kojením operní pěvkyně pomalu přestává. "Už jsem chtěla skončit, ale Emilly si nedá pokoj," přiznala.

Tereza Mátlová je maminkou na plný úvazek. Nemá dokonce ani chůvu. "Jsem s malou čtyřiadvacet hodin denně. Když jedu zpívat, vezmu s sebou maminku nebo kamarádku, aby během vystoupení hlídaly," vysvětlila.

Celá rodinka vyrazila na křest knihy miamského lékaře Jiřího Lamberka. Malou Emily stejně jako maminku zdobily luxusní briliantové náušnice. "No jo, malá už je taky na briloše. Dřív jsem kupoval Terezce, teď dostává Emilka," řekl Novinkám František Janeček. Autor knihy Lamberk je Janečkům blízký přítel.

"Terezku jsem v Miami připravoval na porod a vše zajišťoval," prozradil Lambert, který je vystudovaný anesteziolog a v Americe žije už třiatřicet let. "Mám kliniku na předoperační vyšetření. Jsem navíc takový domácí lékař svých známých, například Káji Gotta nebo rodiny Standy Grosse," prozradil Lamberk.

Na křest dorazil také Karel Gott, který druhý den ráno odletěl do Ameriky. "Strávím ve Státech, konkrétně v New Yorku, Chicagu a na Miami, čtrnáct dní. Mám tam vystoupení," prozradil Gott.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám