Hlavní obsah

Osvaldová i po padesátce chodí bez podprsenky, Pártlová vystavila silikony

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Textařka a manželka skladatele Ondřeje Soukupa Gábina Osvaldová se pyšní kyprými tvary a na své bujné poprsí je hrdá. I ve svých šestapadesáti letech klidně chodí bez podprsenky. Její chráněnkyně z X Factoru Martina Pártlová (29) se má čím chlubit také. Je pyšná na své nové silikony.

Článek

Gábina Osvaldová si oblékla černé lehce průsvitné tričko, které její vnady ještě více zdůrazňovalo. Jedna z nejlepších českých textařek se nemá za co stydět a je vidět, že zemská přitažlivost zatím ještě nepůsobí.

Svými ňadry se na představení připravovaného muzikálu Johanka z Arku chlubila také zpěvačka Martina Pártlová. Před třemi týdny si nechala prsa zvětšit a upravit, a i když má od lékařů nařízeno nosit minimálně měsíc specielní podprsenku, rady si k srdci moc nebere. Na akci si oblékla tričko s hlubokým výstřihem a po speciální stahovací podprsence nebylo ani známky. "Odkládám ji jen když jdu do společnosti, doma ji nosím," tvrdila. Partlová si na zevnějšku zakládá. Kromě prsou si nechala odstranit váčky pod očima a má uměle prodloužené vlasy. 

Obnovený muzikál Johanka z Arku v nové úpravě, s novou scénou i kostýmy bude mít premiéru v divadle Kalich 14. září. V titulní roli se budou střídat Lucia Šoralová s Bárou Basikovou, která je po porodu syna Theodora v kondici a vypadá naprosto skvěle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám