Hlavní obsah

Žena spadla z útesu bezprostředně poté, co ji přítel požádal o ruku

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Američan, který požádal svou přítelkyni o ruku během pěší túry, šokoval svou partnerku asi ještě o něco více, než si představoval. Záchranáři tvrdí, že jen vteřiny poté, co žena mužovu žádost na stezce Billy Goat Trail v Marylandu přijala, uklouzla a spadla zhruba o 3,5 metru níže na skalní stěnu, kde se zasekla.

Foto: Profimedia.cz

Vodopády na řece Potomac jsou krásným a romantickým místem. I to však může mít svá úskalí.

Článek

Žena takřka okamžitě po pádu ztratila vědomí a na místo musela přiletět helikoptéra, která ji zachránila. Její zranění ji podle lékařů neohrožovala na životě. Informoval o tom deník Daily Telegraph.

Známá série vodopádů Great Falls na řece Potomac je populární destinací na túry pro lidi žijící ve Washingtonu DC. Stezka Billy Goat Trail, která se už nachází ve státě Maryland, je pěší turistikou dobře známá, nicméně je velmi skalnatá a místy obtížná.

Zástupce vedoucího hasičů z vesnice Montgomery, kteří na místě zasahovali, zavtipkoval pro deník The Washington Post, že to už tedy musela být "sakra žádost o ruku".

Reklama

Výběr článků

Načítám