Hlavní obsah

Ali Amiri je středem zájmu starších dam

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ali Amiri, někdejší hvězda SuperStar a perský princ - jak mu přezdívají kamarádi, si nemůže stěžovat na nedostatek pracovních příležitostí i zvýšené přízně ženského pohlaví. Stálou partnerku si však ještě nevybral.

Článek

Stále svobodný zpívající lékař Ali Amiri (29), který se proslavil díky soutěži Česko hledá SuperStar, hraje stále v muzikálech a objíždí republiku s kapelou Amirante. Na přízeň publika si prý nemůže stěžovat.

"Hrajeme skoro každý týden, na přízeň publika si nemůžu stěžovat," potvrdil Ali Amiri. "Mám stálé publikum, jsou to dívky a paní středního i pokročilejšího věku. Pravidelně mi píšou. Často jim ani nestíhám odpovědět, ale je to neodradí, a já jsem rád. Občas na mě čekají i po koncertu," chlubí se Ali Amiri.

Maminka jej nutí do svatby

A ačkoliv ho maminka nutí do ženění a kolegové o něm závistivě říkají, že je lamač dívčích srdcí, Ali si stále ze zástupu žen, které ho uhánějí, nemůže vybrat tu pravou. "Klidně může být i starší. Tak o pět let, to není zase tolik, ale musí to být skutečná láska," zasní se Ali.

A jedním dechem přiznává, že skutečnou opravdovou, velkou lásku ještě nepoznal. Naposledy byl prý skutečně zamilovaný před čtyřmi lety. "Dnes už vím, že to byla velká láska, ale je to bohužel pryč," posteskl si.

Reklama

Výběr článků

Načítám