Hlavní obsah

Whitney Houstonová po svém návratu uzpívala sotva tři písničky

New York

Whitney Houstonová se po letech na drogách a alkoholu vrátila zpět ke zpívání. Ale ty tam jsou časy, kdy ohromovala dokonalostí a hlasovým rozsahem. Svými eskapádami si totiž poničila hlasivky, což je patrné nejen na jejích nových nahrávkách, ale také na prvním živém vystoupení, které měla v Central Parku v New Yorku v úterý 1. září.

Foto: Profimedia.cz

Whitney Houstonová na svém prvním živém vystoupení, které se konalo 1. září v New Yorku, zazpívala sotva tři písničky, poté ji zradily hlasivky.

Článek

Whitney sotva odzpívala tři songy a ztratila hlas. Poté se pěti tisícům fanoušků rozsáhle vymlouvala na to, že poskytovala velké rozhovory a „příliš mluvila“.

„Je mi to moc líto. Dělala jsem rozhovor s Oprah. Mluvila jsem příliš dlouho… Mluvila jsem moc na svůj hlas… Neměla bych tolik mluvit. Měla bych zpívat,“ omlouvala se Houstonová nespokojenému davu.

„Očekával jsem, že ten koncert bude rozhodně delší. Nemohla zpívat. Její hlas byl fakt poškozený. Jsem trochu naštvaný. Myslím, že to bylo fakt chytré přijít sem bez hlasu,“ stěžoval si osmadvacetiletý Joao Andrade.

Na počátku svého vystoupení přitom Whitney na otázku, co ji přivedlo zpět na pódium po tak dlouhé odmlce, moderátorce Diane Sawyerové odpověděla: „Moje víra, láska a podpora fanoušků, které stále mám. Tak to jednoduše je.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám