Hlavní obsah

Moderátorka Štěpánka Duchková chce mít dvojčata za družby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Štěpánka Duchková (36), která před čtyřmi měsíci porodila dvojčata Adámka a Honzíka, pomýšlí na sňatek s jejich tatínkem, podnikatelem Janem Hruškou (38). Ale zatím jí to neumožnily jiné svatby v rodině.

Článek

"Chtěli jsme se brát vloni v létě. Ale zabránila nám v tom sestřenice, která oznámila, že bude mít velkou svatbu právě v létě. Tak jsme si řekli, že se vezmeme letos na podzim, až nám chlapečkové trošku odrostou, ale v říjnu se bude vdávat moje sestra, tak jsme svatbu zase odložili," svěřuje se Štěpánka, která je po porodu o kilo štíhlejší, než když otěhotněla.

"Po mé sestře už se v rodině nebude mít kdo vdávat, tak konečně přijdu na řadu. To už nám půjdou kluci za družby. Budou mít cylindry a velké motýlky a ponesou mi závoj. Ale asi je někdo bude muset nést," směje se Štěpánka.

S dvojčaty má nejen radost, ale také pochopitelně starosti. Brzy ze stresu přišla o mléko. Ale teď už jsou kluci zdatná miminka.

"Především mám maminku, která mi pomáhá, a pak také chůvu, jinak bych to nezvládla. Děti jsou hodné, jedí každé tři a půl hodiny, rychle přibývají. Až začnou lézt a chodit, bude to náročnější. Jeden poleze vpravo, druhý vlevo. Ale všichni mě utěšují, že ve třech letech to bude lepší," míní Duchková.

Přitom Štěpánka stále pracuje. Uvádí různé tiskové konference a dělá dál své mediální tréninky.

"Jsem štíhlá, protože cvičím, hraji golf a především nejím. Nemám vůbec chuť k jídlu. Kvůli klukům jsem pořád v napětí a pak zjišťuji, že jsem se zase zapomněla najíst. A pořád mezi nimi lítám s dudlíky. A když jsem na nějaké pracovní akci, zase myslím na to, co asi dělají," uzavírá maminka Štěpánka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám