Hlavní obsah

Moderátorka zpráv na Nově Kristina Bastienová podala žádost o rozvod

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Alan a Kristina Bastienovi se rozvádí. Půvabná tanečnice a moderátorka odpoledních zpráv na televizi Nova podala po dvouletém manželství žádost o rozvod.

Článek

"Ano, je to pravda,"potvrdila informace o rozvodu Kristina Bastienová. Víc komentovat rozvod nechtěla. Podle informací Novinek stojí za rozvodem rozdílný pohled na život. Žádost o rozvod podala půvabná moderátorka a tanečnice.

"Kristina nikdy nebyla na prachy. Živit Alana se jí ale taky nelíbilo. Ona makala jak o život a on seděl s nohama na stole u televize," řekla Novinkám blízká kamarádka Bastienové. "Několikrát mu říkala, že to takhle nejde, ale jemu to bylo jedno. Nic nedělal a nechal se Kristinkou dotovat. Byl to totální nemakačenko," dodal zdroj.

Kristina a Alan se vzali 24. srpna 2007 na zámku v Průhonicích u Prahy. Do tří let po svatbě plánovali dokonce miminko. To už ale zřejmě nestihnou. Žádost o rozvod je podaná a jen zázrak zachrání toto manželství.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám