Hlavní obsah

Prožila jsem vášnivou noc, svěřila se Lutovská po návratu z Miss Universe

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Iveta Lutovská (26) po návratu z Miss Universe první noc v Čechách skoro nespala. Měsíční odloučení od přítele Radovana Hynka udělalo své a pár si užíval celou noc jeden druhého.

Iveta Lutovská: Postup do top 10 jsem opravdu nečekalaVideo: ČTK

 
Článek

Lutovská se na Miss Universe umístila mezi deseti nejkrásnějšími dívkami a svůj úspěch v Čechách pořádně oslavila. "Byli jsme s přítelem Radovanem a maminkou na večeři a pak už jsme s přítelem utíkali domů užívat si jeden druhého," řekla Novinkám Lutovská.

Mezi Bahamami a Českou republikou je šestihodiný časový posun a tak Lutovská dlouho nemohla usnout. "Radovan byl myslím rád, že jsem nepadla únavou. Kvůli jet - lagu usnout," směje se Česká Miss.

Foto: René Volfík, ČTK

Lutovská se na letišti vítá se svým přítelem Hynkem Radovanem.

O tom, že se na Miss Unverse dostane mezi nejkrásnějších deset dívek, netušila. "Občas mi někdo z organizátorů řekl, že jsem favoritkou, ale myslela jsem si, že to možná říkají všem dívkám. Chovali se k nám ke všem stejně. Ani Venezuelanka, která nakonec vyhrála, neměla žádná privilegia," vysvětlila Lutovská, která sama na vítězství tipovala Miss Dominikánské republiky.

Za postup do Top 10 Iveta dostala finanční obnos. "Částku neřeknu, mám to ve smlouvě," vysvětlila.

Ve čtvrtek odjela Iveta s přítelem Radovanem do rodné Třeboně. Volné chvíle si budou užívat do soboty. Pak už Ivetu čeká práce. "Příští týden se do Třeboně ale vrátím. Jdu kamarádce Lucce  za svědka na svatbě," dodala Lutovská.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám