Hlavní obsah

Iveta Lutovská si po Miss Universe chce hlavně odpočinout

Praha

Česká Miss Iveta Lutovská, která se při nedělní volbě Miss Universe probojovala mezi deset nejkrásnějších žen planety, přiletěla dnes v podvečer zpět do Česka. Šestadvacetiletá rodačka z Třeboně se na pražském letišti v Ruzyni podělila s novináři o své zážitky a řekla, že si do konce měsíce "udělá prázdniny".

Foto: René Volfík, ČTK

Česká Miss Iveta Lutovská přiletěla na Ruzyni ze soutěže Miss Universe, kde se umístila v první desítce.

Článek

"Překvapilo mě, když mě vybrali do první patnáctky. Když řekli Czech Republic, ani jsem nebyla schopna si uvědomit, jestli jsem to opravdu já," uvedla Lutovská. Umístění mezi deseti nejlepšími považuje za velký úspěch.

Radost z umístění měl i její přítel Radovan Hynek. "Být jednou z nejhezčích žen na světě je obrovský úspěch," řekl. "Každý kdo má Ivetu rád, z toho má radost," dodal.

Foto: René Volfík, ČTK

Lutovská se na letišti vítá se svým přítelem Hynkem Radovanem.

Lutovská se novinářům svěřila, že nejhorší pro ni byl první týden. Při finálovém večeru prý nervozitou moc netrpěla. "Pořád byly nějaké zkoušky a nácviky, takže jsem i při finále pomalu měla pocit, že se řekne ´stop´ a bude se to zkoušet znova," vzpomínala.

Rivalita mezi soutěžícími prý moc nepanovala. Ostatním děvčatům se údajně velmi líbily šaty od návrhářky Blanky Matragi, které si Lutovská na Bahamy přivezla. Největším zážitkem nicméně pro Českou Miss zůstane polibek s delfínem.

Foto: René Volfík, ČTK

Lutovská vychází z letiště Praha-Ruzyně v dobrovodu se svým přítelem a matkou.

Po soutěži si Lutovská trochu odpočine. Kromě menších povinností bude prý až do konce měsíce její diář volný. Poté by se měla opět začít objevovat na módních přehlídkách a v září zasedne v porotě soutěže Dívka léta.

Vítězkou soutěže Miss Universe 2009, jejíž finále se konalo v bahamské metropoli Nassau, se stala 18letá Venezuelanka Stefanía Fernándezová. Česká Miss se do finále dostala potřetí za sebou. "Mám ohromnou radost, a to nejenom z umístění Ivety, ale i z toho, že se ukazuje, že naše soutěž má smysl. Z pěti ročníků se tři dívky umístily v prestižním klání," řekla ředitelka České Miss Michaela Maláčová, jejíž soutěž je konkurencí Miss České republiky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám